Thursday, February 17, 2011

Just another "Crush" [Flashback]

ps: Pic2 dalam entry ni diedit guna Photoscape..^^

Salam & selamat sejahtera..^^
Dalam entry ni..just nak share my own
experience..time tahun lepas.."2010"..

"Crush"

Name saya Juju...study kat UNIMAS,Sarawak...
umur 21 tahun...tak lame lagi...22..
makin tua suda...=(

ok..time for sharing is caring...^^


ps: sape2 yang tak tahu "crush" tu ape..
sila google k..^^
takpun..dengar jer lagu David Archuleta-Crush..hehe

crush ni...takla lame sangat..mesti korang pun pernah rase kan??
tengok lelaki hensem..cool ker..ofcuz ader juga perasaan suke..
contohnya..cam time "World Cup"..mesti korang pernah jatuh hati
kat footballer yang ensem2..hehe..
tapi kan...after "World Cup" tu..
konfem korang dah kureng suke kan..
tula kire tande2 korang crush jer..^^..

ps: saya minat sangat2 kat Fernando Jose Torres @ El Nino..
die main ngan Chelsea kan..^^

ps:Pengakuan berani hidup ni..^^
hopefully my mr.Tummy tak marah..hehe


ps: name sebenar dirahsiakan...


Actually...Ponggal Fest ni biasanya Kaum India yang raikan..
tapi..oleh kerana "konsep 1 Malaysia"..
budak2 JPK Kolej Kediaman kitorang pun wat la satu hari "Ponggal Fest" ni..
best juga time ni...sebab dapat ikut serta aktiviti2 yang biasanya kaum India buat..
contohnya..lukis kolum..kabaddi...& banyak lagi..(ejaan maybe tak betul)
sila google sendiri kalau nak tahu apa tu Perayaan Ponggal k..^^

ps:betulkan saya kalau tersilap..^^

moment yang sweet sangat2...^^
tak boleh nak lupe...
 

selalu jak terserempak dengan dia..^^
hehe..muke time tu memang "blushing" la..
malu2 jer time jumpe dia...p dalam hati tu...fuhhh...dup dap dup dap...
eee........tak taula dia ader rase ke tak feeling tu..=.="
kes S.S ni...(syok sendiri)..

okay...nape saya suke die??
key wordnyer..he is a simple guy..^^
pendiam cikit..& cam malu2 time bercakap..
tapi kalau bab2 nak usik2 tu..
huhu...berani pulak..gentleman ow??
maybe..^^

my mr.Tummy is more better than him..^^

tapi...after few weeks..jarang dah nampak die...
 

so...decide nak lupekan die..
lagipun...^^..crush jak kan..hehe
sedihla juga...tapi..nak wat camne..

ps: suke sangat lagu OST BOF time ni..huhu
cam sesuai jer dengan moment ni..

jeng2....kalau die berlalu pergi dari hidup..still
ader juga lelaki lain..^^
(,") (",)

ps: saya sayang awak mr.Tummy..
jangan marah k saya taip entry ni..


eee...pengajarannya..tak semestinya orang yang kita suke..
akan suke kite jugak..tapi..maybe dia suka kita..tapi
ada something yang menghalang die untuk luahkan
perasaan dia kat kita..
to MR.DANIEL...saya harap awak
jumpa gadis yang baik..yang boleh terima awak seadanya..
sebab awak sweet tau..^^

SORI..ENTRY NI SIMPLE2 JAK..sapa2 yang pernah crush kat sapa2 tu..especially girls..
kadang2..kena mengaku kat orang tu..mane tau die pun suke kat kita..^^
tapi jangan terlalu mengharap k..btw..life must go on..
true love is always waiting for u..^^

-THE END-


6 comments:

  1. crush saya suma nda berguna..wakakaka

    ReplyDelete
  2. hehe...crush kakak da jgala yg brguna...lol

    ReplyDelete
  3. Ayai: hehe...selamat berkenalan..^^

    ReplyDelete
  4. best tak Ponggal Fest?
    it is nice to know other culture. :D

    cmne eh buat gambo2 tu?
    nk blajo :D

    ReplyDelete
  5. zealot: best sgt2...^^
    wat gmbr tu gne Photoscape+Paint ja..^^
    t sya ajr kt entry bru...hehe

    ReplyDelete